PvZ 2 Hangi Platforma Geliyor?


Plants vs. Zombies 2’nin piyasaya sürüleceği tarihi geçtiğimiz ay sizlerle paylaşmıştık. Hangi platformlara geleceği açıklanan oyunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.



Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olan Plants vs. Zombies oyunun 2. versiyonu olan Plants vs Zombies 2: Its About Time oyunu 18 Temmuz’da ücretsiz olarak yalnızca iOS’ta oynanabilecek.

Piyasaya sürüldüğü 2009 yılından itibaren PC ve Mac platformunda kendine büyük bir hayran kitlesi yaratan Plants vs Zombies, bu başarısının ardından sizlerin de bildiği gibi iOS ve Android platformu ile akıllı telefonlarımızda yerini almıştı.

Serinin ikinci oyunu için hazırlanan Trailer'i aşağıdan izleyebilirsiniz.

PopCap firmasının EA firması tarafından satın alınmasıyla beraber, oyunun iOS’a özgü olması F2P oyun türlerini desteklemek için oldukça önem taşıyor. Bildiğiniz gibi EA tarafından geliştirilen Real Racing 3 yarış oyunu da ücretsiz olarak sunulmuştu. Ancak ücretsiz olmasına rağmen oyunda birçok uygulama içi satın alma seçenekleri bulunuyordu.


 

PopCap firmasının sahip olduğu en başarılı oyunun Plants vs. Zombies olduğunu söylemekte de yarar var. Ancak böylesine başarılı bir oyunun yeni versiyonun yalnızca iPhone ve iPad kullanıcılarına sınırlandırılması oldukça kafa karıştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder