Mirror’s Edge 2 Hakkında Yeni Detay

Electronic Arts’ın, FPS türüne yeni bir soluk kazandırdığı Mirror’s Edge’nin devam oyunu hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Oyunla ilgili yeni detaylar haberimizde.


İlk Mirror's Edge oyunu ile beklediği satış başarısını yakalayamayan Electronic Arts, oyunun devamı içinde büyük bir kararsızlık yaşamıştı.
Hatta bir ara Mirror's Edge 2'nin bir seviyeye kadar geliştirildiği fakat ortaya çıkan ilk prototipin Electronic Arts tarafından beğenilmeyerek iptal edildiğine de şahit olmuştuk.

mirrors edge 2
Ortaya çıkan bu söylentilerle Mirror's Edge 2'ye olan talebin büyüklüğünü fark eden Electronic Arts'lı yöneticiler, projeye sıfırdan başlama kararı almıştı. İlk olarak Dice'tan 5-6 kişilik ufak bir grup tarafından geliştirilen Mirror's Edge 2, yeni nesil konsollarında gün yüzüne çıkmasıyla geniş bir ekibe kaydırıldı.


Los Angeles'ta gerçekleşen E3'te sunumu yapılan Mirror's Edge 2 için konuşan EA Labels patronu Frank Gibeau yapımı; "açık dünyalı, aksiyon-macera oyunu" olarak tanımladı. Yani bunun anlamı şu demek oluyor ki, ilk Mirror's Edge oyununda olduğu gibi bir noktaya ulaşmak için belli bir yolu takip etmemiz gerekmeyecek. Aynı Assassin's Creed serisinde olduğu gibi kendi yolumuzu kendimiz belirleyebileceğiz.

Diğer bir yandan oyunun geliştirme aşamasıyla ilgilenen Dice ise Mirror's Edge 2'nin çıkış tarihi hakkında konuşmamaya kararlı gözüküyor. Dice yetkililerine göre Mirror's Edge 2 "hazır olduğunda" raflardaki yerini alacak.

Bilindiği üzere Mirror's Edge 2, PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder