Arma 3’ün Beta Tarihi Açıklandı

Birçok yeni içeriğin yer alacağı Arma 3 beta tarihi nihayet kesinlik kazandı. Bohemia Interactive tarafından geliştirilen Arma 3’ün Beta tarihini haberimizde.


Bohemia Interactive'in yeni nesil konsollara inat PC'ye özel olarak yayımlayacağı Arma 3'ün beta tarihi nihayet açıklandı. PC Gamer'ın haberine göre Arma 3'ün betası 25 Haziran'da başlayacak. Betada yeni hikayelerin yanı sıra, yeni silah ve araçlarda oyuncuları bekliyor olacak.

arma3_screenshot_01_thumb1371127444




Beta ile ilgili bir diğer ayrıntı ise Arma 3'te karşımıza ilk defa çıkacak olan Independent birimi. Ayrıca oyuncular tarafından oluşturularak Steam Workshop yoluyla paylaşılan görevler de bundan böyle oyunun görev yaratma editöründe bulunacak. Yani diğer bir deyişle, oyuncular yarattıkları yeni görevleri Steam Workshop'a gerek duymadan Arma 3'ün görev yaratma editöründen diğer oyuncularla paylaşabilecekler. Fakat bu yenilik oyunun beta versiyonunda bulunmayacak.

Uzun süredir gelişim aşamasında olan ve sürekli ertelenen yapım için yayımlanan sistem gereksinimlerini daha önce yayımladığımız bir haberde belirtmiştik. Bakalım Bohemia Interactive oyunun görsellerinde bir iyileştirme yapmış mı? Bunu beta ile birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder