Apple'dan 4.7 ve 5.7 inçlik iPhone'lar ve 99 dolarlık telefon

Apple, daha farklı iPhone modelleri üzerinde çalışıyor olabilir.


640x360xios-7-eski-iphone-ipadleri-desteklemiyor-manset_640x360.jpg.pagespeed.ic.LLOGZVn065

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden olan Apple, geçtiğimiz günlerde yeni mobil işletim sistemi iOS 7'yi görücüye çıkardı. Şu an geliştiriciler için beta hali yayınlanmış durumda ve ücretsiz olarak indirilip, denenebiliyor. Sistem hakkında ilk detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Biliyorsunuz, bu yaz aylarında Apple'ın yeni iPhone'lar gösterebileceğine dair birçok söylenti çıkmıştı, ama hiçbiri doğruluk kazanmadı an itibarıyla. Daha önce bir açıklama yapan Apple CEO'su Tim Cook, Sonbahar'dan itibaren ve 2014 boyunca yeni ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak için heyecanlanıyoruz demişti. Şimdiki beklentiler, Apple'ın Eylül ayında en azından iPhone 5S ve hesaplı iPhone'u görücüye çıkaracağı yönünde. Peki başka nasıl düşünceler ve söylentiler var?

Söylenenlere göre Apple'ın üreteceği hesaplı iPhone modeli, farklı renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak ve giriş seviyesinde olması beklenen bu modelin fiyatının da 99 dolar olması bekleniyor. Öte yandan Apple, önümüzdeki yıldan itibaren 4.7 inçlik ve 5.7 inçlik iPhone modelleri için testlere başlayabilir. Bu, önümüzdeki yıldan itibaren daha büyük ekranlı iPhone'lar çıkacak anlamı taşımıyor belki, ama en azından durum değerlendirme için Apple'a fikir vermiş olacak.

Evet, söylentiler bu yönde. Bakalım Apple, Eylül ayında nasıl duyurular yapacak.

Bizce bu kadar çeşitli olması iyi değil, sonuçta Apple´nin bir prestiji çizgisi var, çeşitlilik kaliteyi düşürür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder