Apple WWDC Uygulamasını Yayınladı


Apple bu yıl Haziran ayında yapılacak olan WWDC için resmi bir uygulamayı yayınladı. Video entegrasyonu da içeren bu uygulamanın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.



Apple, kullanıcıların WWDC 2013 etkinliğini takip etmesi için bir uygulama yayınladı. Ücretsiz olarak sunulan WWDC uygulamasını App Store'dan indirdikten sonra, uygulamaya App Store hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Bu uygulama sayesinde konferansın yerini ve zamanını öğrenebilir, açıklamalı olarak sunulan videoları izleyebilirsiniz.

Bu yıl düzenlenecek olan konferansın yanında, geçtiğimiz yıllara ait konferans videolarına da ulaşabilirsiniz. Bu sayede Apple ile ilgili geçtiğimiz yıllara ait bilgilere, çıkan son haberlere, önemli güncellemelere ve günlük olarak yüklenen fotoğraflara da ulaşabilirsiniz.

6691370275798

Apple tarafından resmi olarak yayınlanan WWDC 2013 uygulaması, her yıl düzenlenen bu konferanstan 1 hafta önce piyasaya sürülmüş oldu. Konferans 10 Haziran tarihinde San Francisco’da başlayacak ve Apple'ın bu konferansta iOS ve OS X’in yeni versiyonlarını teknoloji dünyasına tanıtması bekleniyor.

WWDC uygulamasını hem iPhone hem de iPad için buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder