iOS için Office 365 Çıktı!

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği Office 365 uygulaması bugün App Store'daki yerini aldı. Uygulamanın ayrıntılarını ve indirme linkini haberimizde bulabilirsiniz.


haber1371209619Uzun süredir iOS platformuna gelmesi gündemde olan Office 365 uygulaması bugün iPhone kullanıcıları için yayınlandı. Microsoft'un; Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını artık iPhone'larınızda düzenleyebileceksiniz.

Ücretsiz olarak sunulan Office 365 uygulamasını kullanabilmek için, Office 365 aboneliğinizin bulunması gerekiyor. Bulut entegrasyonu sayesinde SkyDrive ve SharePoint'teki office dosyalarınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

iPhone'da düzenlediğiniz dosyaları ister cihazlarınızda saklayabilir isterseniz de SkyDrive üyeliğinizdeki orjinal dosyanın üzerine kaydedebilirsiniz.
Microsoft, Office 365 uygulamasında metro arayüzünü kullanmış. Düz arayüzün kullanılmasının, iOS 7'ye uyum sağlayabilmek için atılmış bir adım olarak görüyoruz.

Şu an için Türkiye App Store'unda yer almayan uygulamayı yüklemek için; App Store ayarlarından bölgenizi Amerika olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder