41 MP kameralı Nokia EOS, 11 Temmuz'da tanıtılabilir

Nokia'nın merakla beklenen 41 MP kameraya sahip kamera telefonu Nokia EOS'un New York’ta 11 Temmuz'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılabileceği düşünülüyor.


aa

Mobil dünya şu sıralar teknoloji şirketlerinin önümüzdeki günlerde yapacağı etkinliklere konsantre olmuş durumda. Bundan yaklaşık 6 gün sonra yani 20 Haziran'da Samsung yapacağı dev etkinlikte son bomba cihazlarını kullanıcıların beğenisine sunacak. Ondan sonra ise 11 Temmuz'da Nokia sahne alacak. New York'ta düzenlenecek olan "Zoom Reinvented" (Zum yeniden icat edildi) isimli etkinlikte 41 MP kameraya sahip Nokia EOS'un tanıtılabileceği düşünülüyor.

Daha önce özellikleri ve görüntüleri ortaya çıkan cihazın üst seviye kamera donanımına sahip olacağı zaten bilinen bir konu. Haliyle iyi bir dijital zum yeteneğine sahip olacağı da tahmin ediliyor. Nokia'nın etkinlik davetinde kullandığı ipucu niteliğindeki büyüteç de Nokia EOS'un sinyallerini veriyor.

20254313859

Şimdilik cihazın uluslararası platformda satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Ancak bu cihaz Nokia'nın, Samsung'un geçtiğimiz gün resmen duyurduğu kamera telefonu Galaxy S4 Zoom'a karşı kozu olacaktır. Bakalım cihaz ile ilgili bilgi geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder