Fotoğraflarınızı Koloid ile Düzenleyin


Alışık olduğumuz fotoğraf düzenleme programlarına farklı bir bakış açısı getiren Koloid fotoğraf düzenleme uygulamasını bu incelememizde tüm yönleriyle ele alıyoruz.




19TH CENTURY APPS SP Z O O firmasının geliştirmiş olduğu Koloid fotoğraf düzenleme uygulaması çekmiş olduğunuz fotoğrafları filtre seçenekleri bulunmadan elinizle düzenlemenize olanak sağlıyor.

Koloid uygulaması size çektiğiniz fotoğrafları, 19. Yüzyıldaki insanların fotoğraflarını düzenleyebildikleri gibi düzenleme imkanı sunuyor. Birçok fotoğraf düzenleme uygulamalarının aksine, bu uygulama fotoğraflara tek dokunuşla efekt eklemiyor. Düzenlemek istediğiniz bir fotoğrafınız için oldukça çaba harcamanız gerekiyor.

Fotoğrafınızı çekiyorsunuz, kolodyum olarak isimlendirilen bir efekti sanki fotoğrafınıza sıvı döküyormuş gibi ekliyorsunuz ve telefonunuzu sallıyorsunuz. Ne kadar kolodyum ekleyip ne yoğunlukta bir sonuç almak istediğiniz tamamen size bağlı.

Kolodyum denilen bu sıvının fotoğrafınızın hangi kısımlarına ve ne miktarda yayıldığına dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer bu sıvı ekranda uzun bir süre kalırsa, fotoğrafınızın üzerinde koyu bir etki bırakıyor.

1231370272005Fotoğrafınızın değiştiğini gördükçe oldukça heyecanlanacaksınız. Ancak muhteşem fotoğraflar yaratmak yerine, fotoğraflarınızı mahvetmek de size kalmış. Bu yüzden bu işlemi yaparken oldukça dikkatli olmalısınız. Fotoğrafınız hazır olduğunda galerinize kaydedebilirsiniz veya Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

 

3451370272217Çekmiş olduğunuz fotoğrafı nasıl düzenlediğinize bağlı olarak, eski zamandan kalma havasını yakalamanız oldukça eğlenceli olacak. Fotoğraf galerinizden uygulamaya fotoğraf yükleyip düzenleyebilme imkanına sahip değilsiniz. Sadece uygulama ile çekeceğiniz fotoğrafı düzenleyebilecek olmanız uygulamanın eksi yönü olarak karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder