Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Vizyona giren 6 film arasında en çok dikkat çekeni şüphesiz Superman'in geçmişini konu alan Man of Steel olurken, Trans ve Muhbir de diğer izlenebilir filmler arasında.


Sinemaseverlerin en çok beklediği yapımlardan birisi olan Man of Steel bugün vizyona giriyor. Trans ve Muhbir izlemeye değer yapımlar. Diğer filmler ise gişede Man of Steel'e rakip olacak seviyede değil.

Man of Steel

Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (2s 20dk)

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik

Ülke: ABD, Kanada, İngiltere

süperman

DC Comics'in en meşhur süper kahramanı olan Superman'in köklerine, geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren son filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor; filmin senaryosu ise David S. Goyer'e ait.

Filmde Clark Kent'i Henry Cavill, kötü adam General Zod'u Michael Shannon canlandırırken kadrodaki diğer isimler arasında Lois Lane rolünde Amy Adams, Martha Kent rolünde Diane Lane, Jonathan Kent rolünde Kevin Costner ve Jor-El rolünde de Russell Crowe yer alıyor.

Yeni Superman filminde Clark, nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır.

Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanlarına umut sembolü olması için de atacağı ilk adımdır.


Başvuru Kabul


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (1s 48dk)
Yönetmen: Paul Weitz
Oyuncular: Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen
Tür: Komedi
Ülke: ABD


Princeton Üniversitesi'nde terfi alıp yönetici olmaya hazırlanan Portia Nathan, eski lise arkadaşı John Pressman'ın ricası üzerine küçük bir kasabaya, liseli zeki öğrencileri üniversiteye seçmek gider. Burada çocuklar beklediğinden de iyidir üstelik geçen sürede John ile de yakınlaşmaya başlar.

Bu arada, yetenekli öğrenci Jeremiah'ın yıllar önce evlatlık olarak verdiği oğlu olduğuna dair eline geçen bir belge Portia'nın tüm dünyasını değiştirecektir. Portia, tek başına mücadeleyle kurduğu hayatını risk atmayı göze alır ve Jeremiah için kurallarını yıkar. Tabii aşka da kapılarını açmayı ihmal etmez..

Komedi türündeki filmin başrollerini Tina Fey, Paul Rudd ve Nat Wolff paylaşırken, yönetmen koltuğunda Paul Weitz oturuyor. Filmin senaryosu ise Jean Hanff Korelitz'in romanından Karen Croner tarafından uyarlandı.

Beşinci Emir: Ölüm


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (1s 33dk)
Yönetmen: Rafael Lara
Oyuncular: Ilean Almaguer, Angelica Aragon, Ernesto Gomez Cruz
Tür: Gerilim, Korku
Ülke: Meksika


Meksika'da, polis departmanı bir seri katilin 11. kurbanını bulurlar. Oldukça etkin ama aynı zamanda alkolik olan dedektif Garcia bu katili bulup yakalamak üzere görevlendirilir. Katil kurbanlarından birine dindar annesinin onu matürbasyon yaparken yakalayıp kiliseye götürdüğünü, ardından orada bulunan rahibin kendisine tecavüz ettiğini ve o gün bugündür şeytanı dinlediğini anlatmıştır..

Korku ve gerilim türündeki filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Rafa Lara üstlenirkenoyuncu kadrosunda ise Ilean Almaguer, Angélica Aragón ve Tomas Goros yer alıyor.

Havada Aşk Var


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (1s 36dk)
Yönetmen: Alexandre Castagnetti
Oyuncular: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen
Tür: Romantik, Komedi
Ülke: Fransa



Paris'ten New York'a giden bir uçakta olan güzel Julie evlenmek için oraya gitmektedir. Kendini 3 yıl önce aşık olduğu adam olan Antoine'ın yanında otururken bulur. Antoine oldukça çekici bir adamdır ve Julie'yi ona geri dönmeye ikna etmek için geçirecekleri 6 saate güvenmektedir, oysa Julie buna izin vermemek için elinden geleni yapmaktadır.

Onlar bu uçak yolculuğunu yaparken izleyicide kendilerini onların aşk hikayesinde bir yolculuğa çıkmış buluyor. Bir sürü romantik sahnenin yer aldığı film, izleyiciyi çiftin tanışmaları, aşık olmaları ve ayrılıklarının yer aldığı bir sürü sarsıcı sahneyle başbaşa bırakıyor .

Muhbir


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (1s 52dk)
Yönetmen: Ric Roman Waugh
Oyuncular: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Barry Pepper
Tür: Aksiyon
Ülke: ABD, Birleşik Arap EmirlikleriÜniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır.

Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, oğlunu hapiste çürütmeye hiç niyeti yoktur. Fakat kendilerine karşı polisle işbirliği yaptığı örgüt, azımsanmayacak kadar tehlikeli adamlardan oluşmaktadır. John oğlunu kurtarmanın yanı sıra hayatta kalma mücadelesi de verecektir..

Filmin yönetmenliğini Ric Roman Waugh üstlenirken senaryo da Waugh ile birlikte Justin Haythe'nin imzası var. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal gibi isimler yer alıyor.

Trans


Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013 (1s 41dk)
Yönetmen: Danny Boyle
Oyuncular: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson
Tür: Gerilim
Ülke: İngiltere

Sanat eserleri konusunda uzman olan Simon tanınmış bir müzayede müdürüdür. Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlar değerindeki bir tablonun çalınma eylemine katılır. Olay esnasında oluşan kargaşada başına korkunç bir darbe alır ve uyandığında tabloyu nereye sakladığı konusunda hiçbir şey hatırlamamaktadır.
trans-danny-111626D8
Ne tehditler ne de işkenceler onun hafızasını geri getirmeyecektir. Bunun üzerine Franck Elizabeth isimli bir hipnoz uzmanını tutar, böylece Simon'un beyninin derinliklerindeki bilgiye ulaşmayı planlamaktadır. Seans ilerledikçe geçmişine dönen Simon için geçmişteki tutkularının canlanlanma zamanıdır.

Filmin yönetmenliğini Trainspotting ve 5 Oscar ödüllü Slumdog Millionaire gibi sevilen filmlere imza atan Danny Boyle yaparken, başrollerini James McAvoy, Rosario Dawson ve Vincent Cassel oynuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder