HTC'nin yeni WP8'li telefonu HTC Tiara göründü

HTC, Windows Phone 8S ve Windows Phone 8X adlı WP8 işletim sistemine sahip telefonlarından sonraki WP8 sessizliğini bu telefonla bozuyor.


Amiral gemisi HTC One ile 5 milyon satış barajını aşarak iyi satışlar elde eden HTC, bir yandan da Nokia'nın patent ihlali gerekçesiyle HTC One'ı yasaklatma talebi ile karşı karşıya. Bunun dışında bir de amiral gemisinin mini modeli için çalışan HTC'nin son günlerde farklı sularda da çalışmalarda bulunduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Windows Phone 8S ve Windows Phone 8X isimli iki Windows Phone 8'li akıllı telefon çıkardıktan sonra bu alanda sessizliğe bürünen Tayvanlı akıllı telefon üreticisi, bu alanda yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. HTC, Windows Phone 8 alanındaki sessizliğini HTC Tiara ile bozacağa benziyor. Orta seviye bir telefon olan HTC Tiara ile ilgili internete sızan bu görüntü, cihaz ile ilgili her şeyi gün yüzüne çıkardı.

4.3 inç büyüklüğünde 800x480 piksel çözünürlüğünde Super LCD2 ekrana sahip olan cihaz, gücünü çift çekirdekli 1.2 GHz Snapdragon işlemcisinden alıyor. 1GB RAM, 8GB dahili depolama, 8MP arka kamera, 1.6MP ön kamera ve Beats Audio ise cihazın bilinen diğer özellikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder