Google Glass, nasıl halka ineceğini anlatıyor

Şimdiye dek her türlü uçuk kaçık aktivitede neler yaptığına tanık olduğumuz Google Glass'ı, şimdi günlük yaşantıda nasıl kullanabileceğimizi görüyoruz


366331167687400279

Google'ın hayatı değiştireceğini iddia ettiği Google Glass'ını şimdiye kadar uçuk her türlü aktiviteyi gerçekleştirirken görmüştük. Buna paraşütle atlarken cihazın neler yapabileceğini görmek de dahildi. Bugün ise yayımlanan yeni bir video sayesinde Google Glass'ın bizler gibi sıradan insanlar için nasıl işe yarayacağı ve bu gibi alanlarda başarıyla kullanılabileceği açıklandı. Buna göre Glass'da bulunan Google Search uygulaması alalade sorulara, önceden hazırlanmamış olmak üzere her türlü cevabı en doğru şekilde veriyor.

Videoda yapılan aramalara yanıt verilirken, kur hesaplamalarını, matematik işlemleri neticelerini ve hatta San Francisco Giants ve Washington Nationals'ın maç sonuçlarını Glass sayesinde anında öğrenebiliyoruz. Turistler için harika bir araç olduğu görünen Glass, İsveççe'den İngilizce'ye anında çeviri yapabiliyor. Bunun dışında yapabileceklerimiz arasında navigasyon desteği almak, uçuş saatleri detaylarını öğrenmek ve hava durumu tahminlerine göz atmak bulunuyor.

Bunlardan bazıları her ne kadar mevcut akıllı telefonların özellikleri arasında bulunsa da, Google Glass belli ki farkını ortaya koymaya hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder