Game of Thrones'un sezon finali torrent rekoru getirdi

Son dönemin popüler TV dizisi Game of Thrones rekorlarına yenisini eklemeye devam ediyor.



Tüm dünyada en çok seyredilen dizilerin başında gelen Game of Thrones'un 3. sezonu geçtiğimiz Pazar günü itibariyle sona erdi. Yaptığı sezon finali ile yaklaşık 10 aylık bir araya giren Game of Thrones, bu ara ile hayranlarını bir hayli üzse de yeni bir rekora da imza atmayı başardı..

hbo-bringing-back-game-of-thrones-for-a-third-chapter

2012'nin en fazla korsan indirilen dizisi olmayı başaran ve son zamanların en ünlü sosyal medya yıldızı olan dizinin 3. sezonunun final bölümü Bittorent'de yayınlandıktan hemen sonra 170.000 kez paylaşılarak önemli bir rekor kırdı. Bunun yanında yine aynı bölümüyle sadece bir gün içerisinde TorrentFreak'de 1 milyon kez indirilen dizi, torrent dünyasının lideri olduğu bir kez daha bizlere göstermiş oldu.

Ülkemizde de bir hayli büyük bir hayran kitlesi bulunan diziyi torrent kullanarak en çok indiren ülkeler ise; Avustralya, ABD, Kanada ve İngiltere. Bir yanda Khaleesi'nin ordusu ve ejderhaları, bir yanda ak yürüyenler, diğer yanda ise taht mücadelesi veren 5 aile. Bakalım, yeni sezon bizlere neler getirecek. Dizinin yeni sezonunun 2014'ün Nisan ayında yayınlanacağını bir kez daha hatırlatalım.

Her ne kadar alt yazı olsa da ülkemizde ciddi bir hayran kitlesi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder