Microsoft: İnternetiniz yoksa, Xbox 360 alın

Yeni nesil konsollar yaklaşırken eski nesle yönlendirme var.



Microsoft'un bir süre önce resmen duyurduğu, geçtiğimiz günlerde de E3 2013'te oyuncuların deneyimine sunduğu yeni nesil konsolu Xbox One, şu an oyun ve teknoloji dünyasının en popüler başlıklarından bir tanesi.

631737655466400279

Oyuncuların yeni nesil konsollarda en çok merak ettiği sorulardan biri, cihazın devamlı internet bağlantısının olup olmayacağıdır. Microsoft'tan gelen cevap ise; devamlı bir bağlantı zorunluluğunun olmadığı, ancak her gün check-in anlamında online bağlantının gerekli olduğu yönündeydi. Buna sevinenler de var, üzülenler de. Peki ya internetiniz yoksa?

Aslına bakarsanız bu ihtimal pek de düşünülmüyor. 2013 yılındayız, internet artık hiç olmadığı kadar yaygın bir ağ ve siz bir konsola para verebiliyorsanız, internetiniz de vardır. Varsayımlar bu yönde. Ama hadi diyelim ki yok, o zaman ne olacak? Microsoft Xbox'dan Don Mattrick, Xbox One'ın uzun vadede kullanıcılara birçok şey sunacağını ve bunlar için internetin de bir yerde lazım olacağını belirtiyor. Mesela Xbox Live'da oyun deneyimi için internet şart. Live üzerinden dizilere ulaşmak için de öyle. "Ama eğer internet ile hiç alakanız yoksa, o zaman Xbox 360 alabilirsiniz" diyor.

Xbox One, bu yılın sonuna doğru raflarda yerini alacak. Detaylar için buraya bakabilirsiniz. Ayrıca Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni tasarıma sahip bir Xbox 360 modelini de duyurdu ve satışa sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder