Bing Maps’e 270 TB'lık dev bir güncelleme (UPDATE) geldi

Microsoft, harita servisi Bing Maps'e dev bir güncelleme getirdi. 270 TB'lık güncellemede harita servisine kuş bakışı özelliği de geldi.


phpThumb_generated_thumbnailjpg

Günümüzde gerek mobil cihazların sık kullanımı sayesinde gerekse ihtiyaçlarımız doğrultusunda harita uygulamalarını çok sık kullanır olduk. Dünya genelinde en çok kullanılan harita uygulaması da şüphesiz Google'ın harita servisi Google Maps. Diğer teknoloji devleri de Google Maps ile olan aranın fazla açılmaması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce de harita servisi Bing Maps'e 215 TB büyüklüğünde güncelleme getiren Microsoft, bu sefer 270 TB büyüklüğünde dev bir güncelleme daha getirdi. Microsoft'un bu dev güncellemesi sonrasında Bing Maps, Kuş Bakışı özelliğine de kavuşmuş oldu. Bunun yanında Mahalli Haritalar da 59 ülkedeki 4700 lokasyon ile bir hayli genişletilmiş durumda.

Şu an dünya genelinde en çok kullanılan harita servisi Google Maps olsa da Microsoft da harita servisinden ümidini kesmiş değil ve devamlı olarak harita servisini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Peki siz hangi harita servisini kullanıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder