WhatsApp, 1 günde atılan 27 milyar mesajla rekor kırdı

Mobil platformun en popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, bir gün içerisinde atılan toplam mesaj sayısında kendisine ait rekoru kırdı.


31456277666400279

Şu an mobil platformun en çok kullanılan mesajlaşma servisi şüphesiz WhatsApp. Günlük milyonlarca kullanıcının onlarca mesaj attığı WhatsApp, geçtiğimiz gün kendisine ait olan bir gün içerisinde atılan toplam mesaj rekorunu kırmayı başardı. Daha önce 1 günde 10 milyar mesaj ile rekor kıran ve bir süredir bu rekoru elinde bulunduran WhatsApp, geçtiğimiz gün bu sayıyı 27 milyara yükseltmeyi başardı.

Resmi Twitter hesabından bu başarısını duyuran WhatsApp, bu 27 milyar mesaj sayısının 10 milyarının gönderilen, 17 milyarının ise alınan olduğunu belirtti. WhatsApp, bu alınan ve gönderilen mesajlar arasındaki farkı ise grup mesajlarına bağladı.

Aylık 200 milyonu aşkın aktif kullanıcı sayısına sahip olan dev platformun yükselişi hala devam ediyor. Öte yandan WhatsApp'ın rakipleri ise günden güne çoğalıyor. Bakalım WhatsApp, BBM ve Google Hangouts gibi önemli rakiplerine rağmen bu yükselişini sürdürebilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder