Yahoo Mail kullananlar dikkat!

Baştan sona yenilenen Yahoo, e-posta servisini geliştirirken uzun süredir kullanılmamış hesapları tamamen silmek üzere hazırlanıyor


yahoof

Marissa Mayer'ın şirketin başına geçmesi ile birlikte büyük bir değişim yaşayan Yahoo, tabiri caizse bir bahar temizliğine girişmek üzere. Yahoo'dan gelen bilgilere göre son bir yıldır @yahoo uzantılı e-posta hesaplarına giriş yapmayan kullanıcıların adresleri ve tabi hesapları silinecek. Bu vasıta ile değişim içindeki marka yeni bir sayfa daha açmış olacak.

Açıklamaya göre eğer son bir yıldır e-posta adresinize giriş yapmadıysanız önümüzdeki 15 Temmuz tarihi hesabınızı kaybetmemek adına son şansınız olacak. Bu dönemden sonra mevcut aktif kullanıcılar bu silinen hesapları alabilecek, daha önceden adresleri rezerve edebilecek. Ağustos ayının ortalarında ise istedikleri e-posta adresine sahip olup, olamadıklarını öğrenecekler.

Bu arada Yahoo, silinen hesapların içeriklerinin başka bir mecrada saklanıp, saklanmayacağına dair bir açıklamada da bulunmadı. Bakalım ilerleyen günler yılların e-posta hizmeti için neler getirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder