Android Oyunu: Kule Savunma

Bir Türk geliştiricinin ellerinden çıkan Kule Savunması adlı oyunda, kule savunuyoruz. Farklı düşman tipleri ve 15 düşman dalgasına sahip olan yapıma yakından bakıyoruz.


Kadir İleri isimli geliştiricin hazırladığı Kule Savunma oyunu, Arcade & Aksiyon kategorisinde bulunan bir savunma oyunu. Diğer savunma oyunları kadar detaylı olmayan oyun, arcade'e kayan yapısı ile kolay bir oynanış sunuyor. Hatta bu oynanışı kısmen de olsa Zombie Smasher'a benzettik.

11371221864


Arcade & Aksiyon kategorisindeki Kule Savunma oyunu, 3.5 MB boyutunda. Android 2.1 ve üzerinde çalışan oyunun, Google Play Ortalaması şimdilik 10 oy ile 3.8 olarak görünüyor.
Kule Savunma adlı oyunda görevimiz kulemizi savunmak. Dalgalar halinde gelen düşmanları üstlerine dokunarak öldürüyoruz. Ancak git gide çoğalıyor ve daha hızlı geliyorlar. Oyunda refkleslerinizi iyi kullanmalısınız. Oyunda, kolay, orta ve zor olmak üzere 3 farklı zorluk modu bulunuyor.21371221874

Kule Savunma oyununda asker, yaratık, dinozor gibi 10'dan fazla farklı düşman çeşidi bulunuyor. Oyunda 15 düşman dalgası var. Ayrıca oyun esnasında çeşitli bonuslar kazanabiliyorsunuz.

Görsel olarak çok fazla bir beklenti içine girmemeniz gereken bu oyunda, bölüm tasarımı adına pek bir şey yok. Arka plan, oynadığımız bir kaç dalga boyunca değişmedi. Ayrıca ana menüdeki Transformers(?) resmine bir anlam veremedik. Oyunda ses efeklerinin yetersiz, ancak müziğinin çok başarılı olduğunu belirtelim. Harika bir besteye sahip olan bu müzik sadece ana menüde çalıyor; ancak kısa sürüyor ve bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor.

Genel olarak vasatın üstüne çıkamayan bir oyun olan Kule Savunma'sını, geliştiriciye destek olmak için indirebilir ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Belki de taleplere göre güncellemeler yayınlanır ve oyun daha oynanabilir bir hâle gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder