WWDC 2013: Apple Store'a günlük 1 milyon ziyaretçi geliyor

Apple'ın CEO'su Tim Cook devam eden WWDC 2013 geliştirici etkinliğinde sayısı 407'ye ulaşan mağazaları Apple Store'lar ile ilgili istatistikleri de açıkladı.


Teknoloji devi Apple'ın önemli istatistikleri açıkladığı, önemli duyurular yaptığı WWDC 2013 geliştirici etkinliği halen devam ediyor. 2 gün önce başlayan etkinlikte Apple, oldukça önemli duyurular yaptı. Bu duyurulardan birisi de Apple'ın artık tüm dünyaya yayılmaya başlayan Apple Store'ları ile alakalıydı. Apple'ın CEO'su Tim Cook, 14 ülkede sayısı 407'ye ulaşan Apple Store'larının artık günlük 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını duyurdu.

19342603084400279

Yakında ülkemizde de açılacak olan Apple Store, bu sayı ile çok önemli bir kilometre taşını da geride bırakmış oldu. Apple Store'un bu başarısını Tim Cook, klasik mağazacılık anlayışından farklı olmalarına bağlıyor. Çünkü yıl içerisinde bu mağazalarda sanatsal faaliyetlerden, okul gezilerine kadar birçok etkinlik düzenleniyor.

Öte yandan Apple, şu an 14 ülkede faaliyet gösteren Apple Store'larından bir tanesini de İstanbul'a açarak bu sayıyı 15'e çıkarmanın planlarını yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder