Apple, Büyük iPhone için Çalışıyor

Gelecek nesil iPhone'ların ekran boyutu hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Dedikodulara göre Apple önümüzdeki yl 4.7 inç ve 5.7 inç'lik iPhone'lar üretmeyi planlıyor.


iPhone hakkında en rağbet gören haberlerin başında cihazın ekran büyüklüğü ile ilgili dedikodular geliyor. Gerek büyük ekranlı rakiplerin çoğalmasından, gerekse  iPhone 5'in önceki nesillere göre ekran boyutunu fazla büyütmemiş olmasından dolayı "büyük ekranlı iPhone" haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Reuters haber ajansının son haberi, Apple'ın 4.7 inç ve 5.7 inç ekran büyüklüklerinde iki ayrı iPhone modeli planladığı yönünde. İddialara göre, her iki model de önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. Asya kaynaklı tedarikçilerden gelen bilgiler de, Apple'ın iki ayrı büyük ekranlı iPhone üzerine çalıştığını doğruluyor.
lower_cost_iphone_colors1371160736
Konu ile ilgili bilgi sahibi olan ve adı açıklanmayan bir kaynak, Apple'ın tasarladığı cihazların özellikleri son ana kadar sürekli değiştirdiğini, bu nedenle söz konusu iPhone'ların final protatip olup olmadığını hakkında emin olmadıklarını açıkladı.

Haberde, Apple'ın bu yılın sonbahar aylarında parmak izi sensörlü iPhone 5S'i ve farklı renk seçeneklerine sahip plastik kasa ile gelecek düşük fiyatlı bir iPhone duyuracağı iddialarına da yer veriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder