Bill Gates LinkedIn'e katıldı

Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden Bill Gates hayır işlerine devam ederken, bir yandan da katıldığı LinkedIn ile iş dünyasıyla tecrübelerini paylaşıyor


14909407597400279

Microsoft denince akla ilk gelen ve bir süre önce emekli olup karısı ile birlikte hayır işlerine girişen Bill Gates, LinkedIn platformuna üye oldu. İlk paylaşım ve bilgilerden öğrenilenler sayesinde ise dünyanın en zenginlerinden, borsa üstadı Warren Buffet ve Gates'in yakın arkadaşlığına bir kez daha tanık olduk. Gates'in söylediğine göre Buffet'tan çok önemli beceriler ve püf noktaları öğrenmiş ve bunlardan biri de zaman yönetimi olmuş.

İkilinin arkadaşlıkları Bill Gates'in Microsoft ve Gates Foundation (hayır kurumu) hakkındaki mühim kararlarda da önemli bir yer oynamış. Hatta kendisinin kurum ve gelecek plan, projeleri hakkında paylaştığı PDF formatındaki 20 sayfalık uzun mektubu da, Buffet'in verdiği akıl ve öneriler sayesinde hayata geçirerek yazıya dökmüş.

Bill Gates, LinkedIn'in girişimciler programı çerçevesinde bulunan, takip edilebilen ancak istek gönderilemeyen hesap seçeneği ile üye olarak, deneyimlerini iş dünyasındaki isimlerle paylaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder