Gameloft, E3'te hangi oyunları tanıtacak?

Mobil oyun geliştiricisi Gameloft'un dünyanın en büyük oyun fuarlarında hangi oyunları tanıtacağı belli oldu. İşte Gameloft'un E3 listesi;



Dünyanın en büyük mobil oyun geliştiricilerinden olan Gameloft, geliştirdiği birçok oyunla mobil platformlarda zirveye oynamayı başardı. Ülkemizde de bu geliştirdiği oyunlar için arada indirime gitmeyi unutmayan Gameloft'un merakla beklenen E3 fuarında hangi oyunları bizlere tanıtacağı belli oldu.

Ortaya çıkan Gameloft'un E3 listesinde oldukça iyi oyunlar gözüküyor ancak içlerinden ikisi göze çarpıyor. Bunlardan birisi son günlerde adını çok fazla duymaya başladığımız Modern Combat 5 ve diğeri ise artık Gameloft'un bir klasik haline gelen Asphalt serisinin yeni oyunu Asphalt 8: Airborne. Bu oyunların dışında Gamleoft'un E3'te tanıtacağı oyunların listesi şu şekilde; Brothers In Arms 3, Çılgın Hırsız(Despicable Me: Minion Rush), Total Conquest, Gangstar Vegas ve UNO & Friends.

Bakalım, listede oldukça kaliteli oyunlar yer alıyor. Bunların dışında bu fuarda başka geliştiriciler de yeni oyunlarını tanıtacaktır. Yani önümüzdeki günlerde akıllı telefonlarımız oyuna doyacak. Fuardan yeni oyun haberleri gelmeye devam ettikçe sizlere bu haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder