Men of Steel, Superman Returns'ü geçebilir mi?

Yeni filme dair ilk hasılat rakamı ve tahminler geldi.


Yılın en çok beklenen aksiyon bilim kurgu filmlerinden Man of Steel, nihayet vizyonda yerini aldı ve güzel bir ilgiyle karşılaştı.

Superman serisine yeni bir bakış açısı getiren film, Zack Snyder tarafından yönetildi. Yapımcılığını, Kara Şövalye serisiyle ününe ün katan Christopher Nolan üstlendi. Filmin yapım bütçesi ise, 225 milyon dolar. Kadroya baktığımızda: Henry Cavill, Kevin Costner, Laurence Fishburne ve Russell Crowe gibi önemli isimler var. Müzikler de Hans Zimmer'a ait. Yani kısacası yeni Superman filmi için her şey çok iyi görünüyor. Şimdi gelelim açılış günü hasılatına...

Bundan öncesinde, son olarak 2006 yılında Superman'i izlemiştik beyazperdede. Superman Returns isimli film, 270 milyon dolara çekilmiş ve 391 milyon dolarlık hasılat elde ederek hayal kırıklığına sebebiyet vermişti.

Man of Steel ise, geçtiğimiz çarşamba günü 7.8 milyon dolarla açılış yaptı. Bu haftasonunda filmin sadece Amerika'da 139 milyon doları geride bırakması bekleniyor. Eğer bunu başarabilirse, önceki Superman'in beş günde elde ettiği 84.6 milyon dolarlık başarıyı da geride bırakmış olacak.

Sizce yeni film başarılı olur mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder