JK Shin'e Göre Samsung'ta İşler Yolunda

Samsung Mobile'ın başındaki isim JK Shin, Güney Kore medyasına açıklamalarda bulundu. Beklentilerin düşürüldüğü iddialarını yalanlayan Shin, gidişatın oldukça olumlu olduğunu söyledi.


Samsung, Galaxy S4 modelini piyasaya sürmeden önce beklentilerini oldukça yukarı taşımıştı ve 1 yıl içerisinde 100 milyon satış hedefini ortaya koymuştu.

Son gelen iddialara göre Samsung'un bu değerleri elde etmesi zor. Bunu gören yönetim, beklentileri aşağıya çekmiş ve ilgili uyarıları yatırımcılara yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Shin, JPMorgan tarafından yapılan analizin gerçeği yansıtmadığını ve işlerin gayet yolunda gittiğini sözlerine ekledi.

sdhjkasdhas1340609845
Bir aydan kısa bir sürede 10 milyon satış başarısını aşan Galaxy S4 için, yeni satış rakamı açıklamaktan kaçınan Shin,  Android ekosisteminde genel olarak çizginin bekledikleri gibi gittiğini ima etti.


Ayrıca NX300 modeli gibi aynasız yapıda Android tabanlı Galaxy Camera sürümünün haftaya tanıtılacağı müjdesini veren JK Shin, Apple ile ilgili 50 patentin konu olduğu farklı ülkelerdeki davalar konusunda da asla masaya oturmayacakları bilgisini verdi.

Samsung'un önümüzdeki günlerde, akıllı kamera çözümlerine daha fazla odaklanacağı anlamını da çıkarabileceğimiz bu açıklamalardan sonra, Galaxy S4'ün satış rakamları da merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder