Superman Mobil Cihazlara Uçuyor

Superman'in son filmi Man of Steel, beyazperde ile birlikte mobil platformlara da geliyor. Grafikleri ile göz dolduran oyunun ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.


14 Haziran tarihinde gösterime girecek olan Man of Steel filmi, mobil platform oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Phosphor tarafından geliştirilen Man of Steel'de, Superman’in Komutan Zod ile yaşayacağı kıyasıya mücadeleye ortak olacaksınız.

Oyunda iki farklı mod bulunuyor. Oyunun ilk modu olan hikâye modunda; filmde bulunan sahnelere ek olarak, Kent ailesinin çiftliği Smallville'de dünyanızı kurtarmak için düşmanlarınızla mücadele edeceksiniz.

Men of Steel oyunun tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.
Hayatta kalma modunda ise savaşması daha zor olan Zod'un güçlerine karşı ne kadar süre ayakta kalabileceğinizin deneyimini yaşayacaksınız. Bu modda toplamış olduğunuz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve girmiş olduğunuz savaşı kazanarak elde ettiğiniz puanlarla yeni kostümler alabilirsiniz.

iOS ve Android platformları için sunulacak olan Man of Steel, 5,49TL fiyat etiketiyle 14 Haziran'da mağazalardaki yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder