Apple WWDC hazırlıklarını bitiriyor....


Apple'ın Evrensel Geliştiricler Konferansı'na birkaç gün kaldı. Moscone Center'da gerçekleşecek etkinliğin hazırlıkları sürerken bina ve çevresine yerleştirilen görseller dikkat çekiyor.



Apple'ın 10 Haziran Pazartesi günü başlayacak Evrensel Geliştiriciler Konferansı tüm Apple hayranları ve teknoloji takipçileri tarafında heyecanla bekleniyor. Konferansın ilk gününde bir tanıtım etkinliği gerçekleşeceğinin şirket tarafından doğrulanması heyecanın dozunu da artırmış durumda.

San Francisco'da bulunan Moscone Center'da gerçekleşecek etkinlikte Apple'ın masaüstü - mobil işletim sistemlerinin yeni sürümlerinin tanıtılması ve yeni Macbook modellerinin duyurulması bekleniyor.

Konferansın gerçekleşeceği bina ve çevresinde ise tüm hazırlıklar devam ediyor. Binanın dış cephesine dev Apple logoları yerleştirilirken çevreye de çeşitli reklam afişleri aşılmış durumda. Daha önceki Apple etkinliklerinde binaya asılan afişlerin tanıtılacak ürün ve hizmetler hakkında ipuçları içerdiğini bilen teknoloji meraklıları da bu habere oldukça ilgi gösterdi.

moscone1370553180

Buna rağmen, mevcut görsellerde gelecek ürünler hakkında herhangi bir ayrıntının ve ipucunun yer almadığı görülüyor. Bakalım Apple etkinlikte ne gibi sürprizlere imza atacak?

 

 

 

metreon1370553220

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder