Modern Combat 5 Geliyor!


Gameloft'un büyük beğeni toplayan FPS oyun serisi Modern Combat, 5. oyunu ile akıllı telefonlarımızda yerini almaya hazırlanıyor. Oyun için yayınlanan ilk video haberimizde.




Mobil platformun başarılı oyun geliştiricilerinden Gameloft, Asphalt ile birlikte en gözde oyun serilerinden biri olan Modern Combat için 5. oyunun hazırlıklarını sürdürüken. Bu ay düzenlencek olan E3 etkinliği öncesinde de oyuna ait ilk videoyu yayınlayarak oyuncuları heyecanlandırmayı başardı.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Modern Combat 5 için yayınlanan ilk video ile baş başa bırakalım.

İtalya'nın Venedik şehrinden görüntülerle başlayan Modern Combat 5 videosu kısa süre sonra yerini aksiyon dolu görüntülere bırakıyor.

En az Modern Combat 4: Zero Hour'daki grafikler kadar gerçekçi ses ve grafiklere sahip olduğu görülen Modern Combat 5 bu video ile şimdiden oyuncuları heyecanandırmayı başardı. Bakalım serinin son oyunu da daha önceki oyunların yakaladığı başarıyı yineleyebilecek mi?

Son bir not olarak oyunun hangi platformlara çıkacağının henüz açıklanmadığını ancak başta iOS olmak üzere Android ve Windows Phone için de hazırlanmasının beklenildiğini belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder