Google, Android için Gmail'i Yeniledi!


Uzun zamandır beklenen ve ciddi arayüz değişiklikleriyle gelen Gmail'in 4.5 sürümü nihayet çıktı. Güncelleme alamayanlar için .apk dosyası haberimizde.



Google, uzun zamandır beklenen ve büyük yeniliklerle gelen yeni Gmail sürümünü, Android için kullanıma sundu. Play Store'da yer alan uygulama, güncellendiği zaman otomatik olarak cihazınıza yükleniyor.Güncellemenin bir kaç güne yayıldığını göz önünde bulundurursak, hemen bugün güncellemeyi alamama imkanı doğuyor.

Ama yeni Gmail 4.5 sürümünü yükleyemeyenler için biz .apk dosyasını burada paylaşıyoruz. Gmail'in Google Play Store linki ise burada.

Neler yeni?

E-Postaları kişiselleştirilebilir sekmeler altında toplayabileceğimiz yeni Gmail uygulaması, maillere daha kolay erişimi hedef alıyor. Yeni gelen kutusu çok daha anlaşılabilir ve pratik.

Kaydırma hareketiyle yenileme, gelen kutusundaki tüm iletileri tek butona tıklayarak silebilme, aynı şekilde çöp kutusunu da hızlı bir şekilde silebilme, yeni dolaşım çubuğu gibi yeniliklere ek olarak kullanılan arayüzdeki çehrenin de değiştiğini görüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder