Android Uygulaması: Haberiniz Olsun

Gündemden geri kalmak istemiyorsanız, bunun yanısıra teknoloji, magazin, spor ve bir çok kategorideki haberleri bir kaynaktan okumak istiyorsanız Haberiniz Olsun uygulaması tam size göre.


Türkçe bir uygulama olan Haberiniz Olsun, gelişmiş kullanım

özellikleri ile kullanıcıya iyi bir haber deneyimi yaşatmanın yanısıra diğer özellikleri ile dikkat çekiyor.

Haberler ve Dergiler kategorisindeki Haberiniz Olsun, 2.3 Megabyte boyutunda. Android 2.2 ve üstünde çalışan uygulamanın, Google Play Store ortalamasının 7 oy ile 4.4 olduğunu görüyoruz.

Haberiniz Olsun uygulaması, gelişmiş bir menü ile geliyor. Ekranın sol tarafında bulunan bu menüyü açtığınızda Hoşgeldiniz ekranı, market, hava durumu, gazeteler, spor, takımlar, teknoloji, magazin, müzik, TV, Twitter, Favoriler, Araçlar ve iletişim menüleri yer alıyor.

11370156855

 

Gördüğünüz gibi oldukça zengin bir kullanım alanı olan bu uygulamada, market kısmında uygulama tarafından ön

plana çıkarılan uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamaları sağa sola kaydırmalar ile değiştirebiliyorsunuz. Ancak biz bu uygulamaları Google Play Store dışında bir yere yönlendirdiği için yüklemedik.

Meteoroloji bölümünde hava durumunu görebiliyorsunuz. Gazeteler ve Spor bölümünde, Türkiye'nin en çok okunan gazete ve internet sitelerinin haberlerine ulaşabiliyorsunuz. Takımlar kısmında ise spor kulüplerinin resmi internet sitelerindeki haberleri okuyabiliyorsunuz.

Müzik ve TV'de de ilgili sektörün yayın kanallarından haberlere ulaşabiliyorsunuz. Teknoloji bölümünde ShiftDelete.Net de yer alıyor. Bu menülerin sağında yer alan rakamlar ise okunmamış haberleri işaret ediyor. İsterseniz bu uygulamaları sitede görüntüleyebiliyorsunuz.

Twitter'da ise Trend Topic denen konular sıralanıyor. Favorilerde ise favoriye aldığınız ve okumadığınız haberler yer alıyor.

Haberiniz Olsun uygulaması görsel olarak başarılı olduğu gibi bir kaç özelliştirme de sunuyor. Bunlar haberlerin görünümü değiştirme ve temayı değiştirme. Özellikle karanlık ortamlarda haber okuyorsanız siyah temayı seçerek ekran ışığını aza indirgemenizi tavsiye ederiz.

Uygulamayı test amaçlı ilk açtığımızda bir miktar veriyi otomatik olarak indirdi. Eğer mobil şebekeden bağlanıyorsanız ve internet kotanız sınırlı ise ayarlardan haberler ve resimlerin sadece Wi - fi üzerinden indirilmesini seçebilirsiniz. Sonuç olarak Haberiniz Olsun uygulaması bir çok türden haber kaynağı ve sunduğu diğer özellikler başarılı bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder