Windows 8.1'e İlk Bakış


Bu güne kadar Microsoft Windows 8'e gelecek en büyük güncelleme olan Windows 8.1'in kullanım videosu yayınladı. Ayrıntıları ve videoyu haberimizde bulabilirsiniz.



Microsoft'un çalışmalarını sürdürdüğü Windows 8.1 birçok kullanıcı tarafından büyük bir  merakla bekleniyor. Daha önceki Windows sürümlerine gelen güncellemlerin aksine birçok yenilik içerecek olması ve "Başlat" menüsünü geri getireceği iddiaları ile büyük bir merakla beklenen Windows 8.1 için Microsoft ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Microsoft'tan Jensen Harris'in  Surface üzerinde tanıtıtığı Windows 8.1, kullanıcılara birçok yenilik sunacak. Windows 8.1'in öne çıkan yeniliklerini dilerseniz kısaca özetleyelim.

Zenginleştirilmiş kişiselleştirme özellikleri

Windows 8.1 ile birlikte artık Metro arayüzünde bulunan duvar kağıtlarınızı hareketli resimlerle zenginleştirebilirsiniz. Bunun yanında Metro arayüzünün her bölümünün tema renklerini de dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yenilenmiş SkyDrive

Windows'un 8.1'de dosyalarınızı SkyDrive doğrudan kaydedilebilirsiniz. Yenilenmiş SkyDrive sayesinde çevrimdışı olsanız bile bazı dosyalarınıza erişim imkanı sağlayabileceksiniz.

Gelişmiş ayarlar menüsü

Windows 8.1'de "Denetim Masası"na gitmek zorunda kalmadan, artık cihazınızın tüm ayarlarına giriş ekranındaki arayüzünde "Ayarlar" bölümünden ulaşabileceksiniz.

Bu yılın sonlarına doğru gelmesi beklenen Windows 8.1 güncellemesi, Windows platformunu bir adım ileriye taşıyacak gibi görünüyor.

Unutmayın her günceleme yazılım bir öncekinden daha iyi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder