Windows 8 için Bing Çeviri Uygulaması


Microsoft, Windows 8 ve Windows RT için ücretsiz çeviri uygulamasını yayınladı. Bing Translator adındaki uygulama 40 dilde çeviri desteği sunuyor.



Microsoft, Windows Phone platformu için daha önce kullanıma sunduğu çeviri uygulamasını şimdi de Windows 8 ve Windows RT sürümleri için yayınladı.

screenshot16288710000031370551246

Bing Translator adı altında kullanıma sunulan uygulama, aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 40 dile destek veriyor. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Çince, ve Portekizce uygulamanın çevirebildiği önemli diller arasında.

Windows Uygulama Mağazası üzerinden ücretsiz sunulan Bing Translator, kullanıcılara metin girişi ve metin yapıştırma desteği sunmasının yanısıra fotoğraf makinesi ile kaydedilmiş görseller üzerinde bulunan metinleri de çevirebiliyor.

Text-to-speech özelliği sayesinde metinlerin sesli olarak okunmasını sağlayan uygulama kullanıcılara doğru telaffuz ve işitme konusunda da yardım sağlıyor.

Windows 8 ve Windows RT için Bing Translator uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

2 yorum:

  1. nike free...

    This is a excellent inspiring write-up.I am pretty considerably happy with your very good function.You set truly very helpful beneficial information. Keep it up. Hold blogging. Seeking to looking through your subsequent publish....

    YanıtlaSil
  2. louis vuitton handbags outlet...

    Regularly We don't set up on weblogs, but I would like to point out that this established up truly compelled me individually to do this! substantially excellent publish...

    YanıtlaSil