Vyclone iOS Uygulama İnceleme


Vine, 8mm ve Vidify gibi video uygulamalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz Vyclone uygulamasını yeni güncellemesi ile beraber sizler için inceledik.



Herhangi bir şeyin aynı yerde ancak farklı bakış açılarıyla videosunu çekip bu videoları birleştirmek ister misiniz? Birden fazla açıdan video çekerek bu açıları tek bir videoda birleştiren Vyclone uygulaması, arkadaşlarınızla aynı yerde çektiğiniz videoları tek bir videoda birleştirme özelliği taşıyor.

Çekilen farklı videoları lokasyon bilgisini kullanarak gruplayan bu uygulama ile yakınınızda çekilen videoları da bulabilirsiniz.

Vyclon uygulaması yeni gelen güncellemeyle beraber çok açılı video çekme ve bu videoları birleştirip düzenleme özelliğine bir yenisini daha ekliyor. Bu güncelleme sayesinde, 8 kişinin aynı anda aynı videoyu farklı bakış açılarından çekmesi ve bu videoları Vyclone uygulamasının 3x3 video formatıyla düzenlemesine olanak sağlandı.

asdasd1370257292

Vyclone, yeni sinemaskop moduyla, videoyu portre modunda çekiyor olsanız bile, video kaydedilirken otomatik olarak yatay moda alınıyor. Uygulamanın video çekme arayüzü 5 adet farklı video filtresi içeriyor. Ön kameranızla da çekim yapabilme imkanı sağlamasının yanında, flaş kullanabilme özelliğiyle de oldukça tercih ediliyor.

vtclone1370257204

Vine uygulaması 6 saniyelik gibi çok kısıtlı bir video çekme imkanı sunmasına karşılık, Vyclon ile bu süreyi 60 saniyeye çıkarabilirsiniz. Kullanıcı hesabı oluşturarak kullanabileceğiniz bu uygulama yeni kullanıcılarına şimdilik uygulamanın bütün özelliklerini hesap oluşturmadan kullanabilme imkânı sunuyor.

iPhone ve iPod Touch modellerinin iOS 5 ve üstü versiyonlarında kullanabileceğiniz bu uygulamayı App Store’dan ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder