The Last of Us, oyun dünyasını büyüledi

Yapımın inceleme notları çok iyi. Bioshock Infinite'i bile geride bıraktı.


Ödüllü Uncharted serisinin geliştiricisi Naught Dog stüdyosunun yeni oyunu The Last of Us, 14 Haziran'dan itibaren satışa sunulacak. Ülkemizde Türkçe altyazı desteğiyle oyunculara sunulacak olan oyun, şu an 129TL fiyat etiketiyle ön siparişte bulunuyor.

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen, aksiyon ve gerilim öğelerini bir arada bulunduran The Last of Us, yayınlanan video ve görselleriyle zaten birçok oyuncunun dikkatini çekmişti. Üzerine bir de ilk inceleme notları gelince, yılın en iyi oyunlarından bir tanesiyle daha karşı karşıya gelmek üzere olduğumuzu söyleyebiliriz. Zira şimdiye kadar yapılan incelemelerin sonucunda puan ortalaması 100 üzerinden 96. Bu incelemeleri yapan kurumlar arasından en az 30 tanesi, oyuna 100 üzerinden 100 tam puan vermiş. Şu an en düşük puanı ise, 75 ile Polygon sitesi vermiş. Tüm inceleme notlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu gerçekten inanılmaz bir ortalama.

457590565607

Bir süre önce PC ve konsollar için satışa sunulan FPS oyunu Bioshock Infinite, 68 inceleme sonucunda ortalam olarak 94 puanı tutturmuştu. The Last of Us, onu geride bırakmayı başardı, ancak bakalım aynı başarıyı satış rakamlarında da sergileyebilecek mi...

Bu arada, The Last of Us'ın Sony PS3'e özel olarak geliştirildiğini belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder