Halo: Spartan Assault, Windows ve Windows Phone'a Geliyor


Microsoft yaptığı duyuruda, sevilen oyun ailesi Halo'nun yeni sürümü Spartan Assault'u Windows 8 ve Windows Phone 8 için hazırladığını açıkladı.



Microsoft'un geliştirmeye devam ettiği Windows Phone 8 ve Windows 8 platformu için iyi bir haber, kendi oyun tarafından geldi. Firmanın sevilen oyun ailesinden Halo'nun yeni sürümü Spartan Assault, Windows 8 ve Windows Phone 8 için çıkacak.

Xbox'tan sonra akıllı telefonlara gelecek olan oyun, tamamen yeni bir dokunmatik deneyim sunması için tasarlanıyor. Yeni kontrol algoritmasıyla diğer oyunlardan tamamen farklı bir yere sahip olacak oyun, Halo 3 ve Halo 4 arasında yaşanan olayları konu alacak.

Halo Spartan Assault için net bir tarih verilmemiş olsa bile, Temmuz ayı içerisinde Wndows Phone 8 ve Windows 8 için satışa sunulması bekleniyor. 6.99 Dolarlık fiyatla girecek olan oyun, bakalım ileride başka platformlara çıkacak mı?

1 yorum:

  1. louis vuitton evidence sunglasses...

    You concluded specified good points there. I did a search on the problem and identified virtually all folks will go together with with your website....

    YanıtlaSil