Gangstar Vegas'tan Yeni Video


Gameloft, yeni oyunu Gangstar Vegas için geliştirici günlükleri adında bir video yayınladı. Bu videoda Gangstar Vegas'ın oynanışı hakkında yeni bilgiler de yer alıyor.




Mobil oyun geliştiricisi Gameloft, Gangstar serisinin yeni oyunu Gangstar Vegas’ı daha önce iOS ve Android platformu için duyurmuştu. Oyun ile ilgili sadece Trailer yayınlayan Gameloft, Gangstar Vegas hakkında bir bilgi vermemişti.

Bugün Gangstar Vegas geliştirici günlükleri adında yayınlanan video ile oyunla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Vegas, serinin ilk oyunu olan Gangstar Rio'dan 9 kat daha büyük bir haritaya sahip olacak.

Ayrıca Gameloft'un Modern Combat 4'te kullandığı HAVOK fizik motoru, Gangstar Vegas'ta da kullanılacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor.

stripclub_ipad-525x3931370430683-tile

Gangstar Vegas'ta; HAVOK fizik motoru sayesinde uçak, motor ve otomobil gibi birçok aracın kullanımı üst düzey bir performans sergileyecek.

Gangstar Vegas geliştirici günlükleri videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gangstar Vegas için henüz kesin bir çıkış

tarihi belirtilmedi. Ancak oyunun yakın bir zamanda App Store ve Google Play Store'daki yerini alması bekleniyor.

Geliştirici günlüklerinin yanında oyunla ilgili birçok görsel de paylaşıldı. Bu görselleri görüntüleyebilmek için sayfa değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder