Game of Thrones, son zamanların en ünlü sosyal medya yıldızı oldu

Televizyon ekranlarında rekorları paramparça eden tv dizisi Game of Thrones, diğer adı ile Taht Oyunları şimdi de sosyal medyayı yerle bir etti...


A Song of Ice and Fire adlı roman serisinden uyarlanan ve izlenme rekorlarını alt üst eden Game of Thrones (Taht Oyunları) geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri şok etmişti. Hiç beklenmedik bir finalle biten bölüm sonrası gözler, yarın yayımlanacak olan üçüncü sezon finaline çevirildi. Yayımcı kanal HBO'nun yaptığı açıklamaya göre ise, söz konusu dizi bölümü şirket tarihindeki sosyal medyayı en çok sallayan yapımları olmuş.
"The Rains of Castamere" adlı episod Mashable'ın da yayımladığı habere göre Twitter, Facebook, özel chat kanalları, bloglar, haber siteleri ve forumları gibi çok sayıda sosyal medya platformunda, çok kısa bir süre içinde tam 700 bin kez konu olmuş. Şok eden gelişme sonrası sosyal medya hem şaka hem de öfke dolu iletiler ile dolarken, Game of Thrones belirtilene göre kanalın en ünlü yapımlarından Sopranos kadar başarılı olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder