Color Zen ile Rahatlayın

Daha önce oynamış olduğunuz bulmaca oyunlarından oldukça farklı olan Color Zen oyununda tek yapmanız gereken kulaklığınızı takıp sandalyenize rahatça oturmak olacak.


haber-11370608574


Large Animal Games firması tarafından iOS cihazlar için geliştirilen bulmaca oyunu ile daha önce yaşamadığınız bir deneyim yaşayacaksınız.

Düz ve sade bir tasarıma sahip olan oyun grafikleri ile iOS dünyasında oldukça meşhur olan bu oyunu kulaklıklarınızı takıp kendinizi oyuna bıraktığınızda çok zevk alacaksınız.

Büyük bir çaba harcamadan oyun oynamak ve aynı zamanda müziğin akışıyla kendinizi rahatlatmak istiyorsanız bu oyun tam size göre.
Oyun 6 bölümden ve her bölümde bulunan 20 seviyeden oluşuyor. Oyuna ilk başladığınızda ne yapmanız gerektiğini belki de anlamayacaksınız. Çünkü bu oyunda toplamanız gereken puanlar ve yıldızlar bulunmuyor.

haber-21370608611

Ne olup bittiğini anlayana kadar aslında biraz sıkılabilirsiniz. Ancak her seviyede karşılaşacağınız farklı boyutlardaki çeşitli şekillerle ve renklerle oyunda ilerledikçe çok eğleneceksiniz.
Taşınabilen nesneler size bir sinyal gönderecek. Nesneleri taşımak için bu nesnelerin üstüne dokunup sürüklemeniz yeterli olacaktır. Yolunuzda ilerlemenize engel olacak olan bazı taşınamayan engellere oldukça dikkat etmelisiniz.
En önemli görevinizin aynı renkte olan iki rengi birleştirmek olduğu bu oyunda, ekranınızı birleştirdiğiniz renkle donatmanız gerekiyor. Seviye atlamak için ise bütün şekilleri ekrandan temizlemelisiniz.

Color Zen'de puan toplama ya da en yüksek puana ulaşma gibi özellikler bulunmuyor. Oyunun sizden istediği şeyler oldukça basit. Oyundaki müziği dinleyin ve en yüksek puana ulaşma, yıldız toplama gibi şeylerle uğraşmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder