ARAIG ile Oyunları Hissedin


Kickstarter'da yerini alan ARAIG adlı proje hayata geçtiği zaman oyun oynama alışkanlıklarımızı baştan sona değiştirecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.



Oyunlarda game-pad yani oyun kolu kullanan oyuncular, futbol oyunlarında direkten dönen toplarda, yarış oyunlarında kaza yaptıkları zaman ya da askeri bir oyunda vurulduklarında ellerindeki oyun kolunun titreşim vermesi ile oyunun içine biraz daha girerler ve hiç şüphesiz bu oyuncuların aldığı zevki daha da arttıran en önemli etkenlerden biri.

KickStarter'da yer alan ARAIG adlı proje ise bu titreşimi sadece ellerinizde değil, vücudumuzda da hissetmemize olanak sağlamaya hazırlanıyor.

8aa84b3cdcb6ab2f980baec420001fcf_large1370309102

"As Real As It Gets" yani "Alabildiğince Gerçek" olarak çevirebileceğimiz sloganın baş harflerinden adını alan ARAIG çelik yeleğe benzer görünüme sahip bir aksesuar. Üzerinde yer alan hoparlörler ve titreşim motorları sayesinde oyuncuları biraz daha oyunun içine çekmeye hazırlanıyor.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri ARAIG'in tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.

 

1 yorum:

  1. louis vuitton key pouch...

    Jayce Bartok is an actor/producer/author/director who operates Vinyl Foote Productions from Brooklyn with his spouse Tiffany....

    YanıtlaSil