Apple iWatch ne zaman geliyor?

Apple'ın merakla beklenen akıllı saati iWatch'ın çıkış tarihi ile ilk bilgiler analistlerden geldi.


cook2_610x407
Apple'ın yeni teknolojisi diyebileceğimiz akıllı saati iWatch, çok büyük bir ekip tarafından hazırlanmaya devam ediyor. Şu an donanımı ile ilgili pek fazla bilgi yer almayan ve tasarımını da önceden ortaya çıkan konsept görüntüleri dışında bilmediğimiz iWatch'ın ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya sunulacağı da büyük bir merak konusu.

Henüz bu konular Apple tarafından resmiyete kavuşturulmuş değil. Hal böyle olunca analistler de bu konu üzerinde çalışmalar yapmaya ve tahminler yürütmeye devam ediyor. Son olarak bazı analistler iWatch'ın önümüdeki sene piyasaya sunulacağını belirtmişlerdi. Şimdi ise, Citigroup analizleri iWatch'ın bu yılın ikinci yarısında satışta olacağını iddia ettiler. Citigroup'dan Glen Yeung, üreticilerin Apple'dan parça üretimi için haber beklediklerini ve tahminlere göre bu ay içerisinde cihazın üretimine başlanılacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde de Apple'ın Rusya'da akıllı saati iWatch için patent başvurusu yaptığı ortaya çıkmıştı. Bakalım, iWatch'ın ayak sesleri yavaş yavaş duyulmaya başladı. Önümüzdeki aylarda belki iWatch'ı görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder