Android Oyunu: Süper Çengel Bulmaca

Bir zamanlar çok popüler olan bulmaca kültürü, Android oyunu Süper Çengel Bulmaca ile geri dönüyor. Türkçe olan bu oyuna sizler için yakından bakıyoruz.


Gazetelerin verdiği bulmaca ekleri ve

kitaplar ile çözmeye alışık olduğumuz klasik çengel bulmacayı Android'li cihazlarınızda da oynayabiliyorsunuz.

Zeka ve Bulmaca

Oyunları kategorisindeki Süper Çengel Bulmaca, 419 Kilobyte boyutunda. Google Play Store ortalaması 3.5 olan yapım, Android 2.2 ve üzerinde çalışıyor.

supercengel.com sitesinin geliştirdiği Süper Çengel Bulmaca, günlük olarak yeni bir çengel bulmaca sunuyor. İsterseniz geçmiş tarihlerin bulmacalarını da çözebildiğiniz yapımda bazı yararlı özellikler bulunuyor.

11370071839

80.000
kelimeden fazla Türkçe bulmaca terimi barındıran oyunda, ilerlemenizi otomatik kaydetme ve bulmaca çözümlerini paylaşabilme ve görüntüleyebilme gibi özellikler bulunuyor.

Bulmaca çözümünü diğer kullanıcılar ile paylaşmanız için oyunun sağlayıcısına üye olmanız gerekiyor. Oyunu anlatmaya gerek yok diye düşünüyoruz. Klasik çengel bulmaca zevkini yaşıyorsunuz. Süper Çengel Bulmaca'da kareler içinde bulunan yazılar telefon ekranları küçük olduğu için haliyle görünmüyor.

Soruları görmek için üstlerine dokunmalısınız. Burada çözümün kaç harfli olduğunu ve diğer kullanıcılar tarafından paylaşılmış çözümünü görebiliyorsunuz.

Süper Çengel Bulmaca, başarılı bir oynanış sunuyor. Geniş Türkçe bulmaca haznesi ile geleneksel oyun oynamayı sevenlere hitap ediyor. Tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder