Android için Vine Çıktı!


Twitter'ın altı saniyelik videolar çekme hizmeti olan Vine'ın, Android sürümü yayınlandı. Uygulamanın indirme linkini haberimizde bulabilirsiniz.



Uzun bir süredir iOS cihazlarda bulunan Vine'ın, Android sürümü bugün yayınlandı. Twitter'ın en büyük eksikliği olan video paylaşma özelliğini Vine ile kapatan sosyal medya devi, Android sürümü ile hizmetlerini arttırmaya devam ediyor.

Facebook, Twitter veya bir email adresiniz ile üye olabileceğiniz Vine uygulaması size 6 saniyelik videolar çekme olanağı sağlıyor. Aynı Twitter'da olduğu gibi takipleşme sistemi ile çalışan uygulama kısa bir sürede geniş kitlelere yayılmayı başardı.

vineandroidblog_01370266901

Vine'ın yaratıcıları, yayınlandığı günden bu yana 13 milyon kullanıcı sayısına ulaştıklarını açıkladı. Hatta Wolverine filminin fragmanı ve Angry Birds'ün güncelleme ile gelecek özellikleri Vine'da yayınlanmıştı.

Daha önce Vine'ın yaratıcısı Dom Hofmann, The Verge'a yaptığı açıklamada; Android kullanıcılarının merakla beklediği Vine uygulamasının geliştirilmeye başlandığını belirtmişti. Bu açıklamadan yaklaşık bir ay sonra Android sürümü yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder