3 boyutlu Türk filmi!

Türk sinema sektörü her geçen yıl büyük bir gelişim gösterirken önümüzdeki günlerde tamamen yeni bir alana giriyor. Türkiye’nin ilk üç boyutlu animasyon filminde son hazırlıklar yapılıyor. Yönetmenliğini Şahin Michael Derun'un üstlendiği ‘Uzay Kuvvetleri 2911’ adlı filmin, Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.

849989_detay

Yönetmenliğini ‘Matrix’, ‘Örümcek Adam’ gibi filmlerin yapımlarında yer alan Şahin Michael Derun’un yaptğı filmin yapımında Kelly Lee Myers, Robert Ward, Larry Schultz gibi pek çok 'Emmy' ve 'Oscar' ödüllü animatörler çalıştı.

Film; 2911 yılında bir görev için yola çıkan ‘Türk Uzay Kuvvetleri (TCG) Savarona’ adlı Türk uzay gemisi ve mürettebatının yaşadığı büyük serüveni konu alıyor. Uzayın dokuzuncu sektör adıyla bilinen tehlikeli ve henüz keşfedilmemiş kısmında bulunan bir nebulanın içinden gaz ve partikül örnekleri toplamak üzere Murat kaptan komutasındaki bilim adamlarından oluşan dört kişilik küçük bir mürettebat Albatros uzay istasyonundan Savarona uzay gemisiyle ayrılarak yola çıkarlar. Bu basit gibi görünen yolculukları onların yaşamla ölüm arasında kalacakları bir savaşın tam ortasına götürecektir. Bu savaşı kazanamazlarsa tüm güneş sistemi ve insan soyu da yok olacaktır. İşte bu savaşın kaderini Murat kaptan ve mürettebatının amansız mücadelesi belirleyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder