Güncel iOS 7 Videosu Yeni iPhone'da Neler Olacak

Apple yakın kaynaklara göre, bir sonraki işletim sistemi iOS 7 ", beyaz, siyah ve düz." Olacak Biz Tim Cook işletim sistemi geçiyor ve hatalar Apple yerli haritalar olduğu krizden geç 2012 yılında Scott Forstall, iOS kıdemli başkan yardımcısı, ateş olduğunu hatırlamak. Scott Forstall özellikle tam dokunmatik işletim sisteminin ana ve son altı yılda büyük bir başarı elde etti dikkate alınarak, şirket ile son yıllarda ilgili daha fazla olmuştur.

Jonathan Ive şimdi Apple tasarım ve insan arayüzü her yönüyle sorumludur ve, söylendi gibi, iOS 7 bir facelift geçmesi ve yeni renkler ve simgeler yer alacak. Biz Scott Forstall en süslü tarzı veda ve, basit bir arayüz renkleri beyaz ve siyah ağırlıklı hoş geldiniz. Ive Game Center ve ahşap raflar Newstand ve iBooks yeşil hurda olmuştur. Deri arka plan takvimler de (biz Mac OSX, bu nedenle, benzer bir şey bekliyoruz) yok.

Bu contatos, takvim ve haritalar gibi yerel uygulamalar, kendi görünümünü birleştirmek için bir yeniden uğrayacaktır. Arka planda, renk olarak beyaz ve siyah kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder