Twitter'a Arayüz Güncellemesi

Sosyal medya devi Twitter, mobil uygulamalarını güncelledi. Görsellik bakımından iyileştirmeye gidilen güncellemenin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


Uzun bir süredir kullanıcılarına görsellik açısından yenilik sunmayan Twitter uygulaması, sürüm 5.7 ile yeni bir görünüme kavuştu. Güncelleme ile uygulamanın hem Android hem de iOS sürümünün arayüzünde bir dizi değişiklik meydana geldi. .

Eski Twitter sürümünde "Ana Sayfa"da bulunan tweetlerin çerçeveleri kaldırılarak, yeni sürümde Android'teki Twitter uygulamasında olduğu gibi tamamen beyaz bir zemin üzerine oturtulmuş.

enderr1369849082

Uygulamaya eklenen diğer bir özellik ise; Twitter'a yeni katılan arkadaşlarınız olduğu zaman uygulama size bildirim gönderiyor. Bu sayede arkadaşlarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Ayrıca iPhone için "Tweet" gönder bölümü de yeniden tasarlanmış. Göndereceğiniz Tweetlerin nasıl görüneceği hakkında bir önizlemeyi artık yeni sürüm ile görebilirsiniz. Fotoğraf paylaşma konusunda ise sürüm 5.7 ile kullanıcılara yeni fotoğraf paylaşma seçenekleri sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder