Twitter uygulamaları güncellendi!

Sosyal dev, Android ve iOS'taki uygulamalarına yaptığı önemli güncellemeyi indirmeye sundu!


Twitter, iOS ve Android uygulamalarında önemli değişiklikler yapan bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, Twitter'a fotoğraf yükleme ve birden fazla hesap arasında geçiş yapma noktalarında bazı temel değişiklikler yapıyor.


Yeni güncellemeyle birlikte artık mesajlarınıza eklediğiniz fotoğraflar ön izleme kısmında, kırpılmış şekilde değil tam halleriyle görebilecekler. Cihazın kamerasıyla çekilen görüntüleri mesajlara eklemek de kolaylaşıyor. Tek yapmanız gereken, mesaj oluşturma ekranının alt kısmında dizilen fotoğraflardan istediğinizi seçmek. Mesaj oluşturma ekranında artık kullanıcı ismi ve avatarı da görüntüleniyor. Birden fazla Twitter hesabına sahip kullanıcıların hesaplar arasında geçiş yapmak için avatara tıklaması yeterli olacak. Böylece genel kullanıcı hesabından yanlışlıkla özel mesajların gönderilmesi sorununun önünde geçilmiş olacak.


Güncellemenin ardından Twitter kullanıcıları artık isterlerse mesajlarından konum bilgilerini çıkartabilecekler. Belirli bir mesajda konum bilgisi paylaşmak istemeyen kullanıcıların mesajı yazarken bu özelliği kapatması yeterli olacak. Android ve iOS kullanıcıları, güncellemeleri aşağıdaki iTunes ve Google Play Store bağlantılarını kullanarak indirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder