HTC'nin T6 kod adlı phablet modeline dair ilk bilgiler geldi

Bir tablet-telefon karışımı cihaz üzerinde çalıştığı tahmin edilen HTC'nin bu cihazına dair ilk bilgiler gün yüzüne çıktı.


Tayvanlı teknoloji devi HTC'nin amiral gemisi HTC One'ın geçtiğimiz günlerde 5 milyon satış barajını aştığının açıklanmasının ardından, herkes HTC'nin yeni planının ne olduğunu merak ediyordu. İlk etapta HTC'nin bir tablet-telefon(phablet)karışımı bir cihaz üzerinde çalıştığı tahmin ediliyordu. Sızıntılarıyla ünlü evleaks'ın son paylaştığı bilgilere göre bu tahminlerin doğru olduğu ortaya çıktı.

Bugüne kadar birçok ünlü cihazı ilk olarak sızdırmayı başaran evleaks'ın belirttiğine göre T6 kod adlı cihaz, bir phablet model olacak ve isminden de anlaşılacağı üzere 6 inç civarında bir ekran boyutuna sahip olacak. Öte yandan ortaya çıkan bilgilerde cihazın farklı operatörler için olan iletişim sistemleri de gözükmekte ve tahminlere göre cihaz piyasaya çıktığında birçok ülkede satışta sunulacak.

Ayrıca HTC'nin Samsung'un Galaxy Note serisine rakip olarak böyle bir cihaz çıkarması herkes tarafından beklenen bir şeydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder