Ultra-Ever Dry - Bu Teknolojiye Bayılacaksınız

Ultra-Ever Dry neredeyse her sıvıyı tam anlamıyla geçirmeyen, süperhidrofobik (su itici) ve yağ itici (hidrokarbon) bir kaplamadır.  Ultra-Ever Dry nesneyi kaplamak için tescilli nanoteknoloji kullanarak yüzeyinde bir hava bariyeri oluşturur. Bu bariyer diğer kaplamaların aksine daha önce eşine rastlanmamış şekilde su, yağ ve diğer sıvıları iter. Kaplamanın üstün tutunma özelliği ve aşınma dayanıklılığı sayesinde her çeşit uygulamada kullanılabilir olması da Ultra-Ever Dry’ın bir diğer büyük yeniliğidir.

Islanmaz (Anti-Wetting)

Süperhidrofobik kaplama suyu ve diğer sıvıları geçirmediği için, nesneyi kuru tutar.

Paslanmaz (Anti-Corrosion)

Süperhidrofobik kaplama sayesinde su ve nem ana materyale asla doğrudan temas etmediği için pas konusunda maksimum düzeyde koruma sağlar.

Buz Tutmaz (Anti-Icing)

Ultra-Ever Dry’ın süperhidrofobik özelliği buzun oluşumunu bertaraf ettiği için, kaplanmış materyali tamamiyle kuru tutar.

Kirlenmez (Anti-Contamination)

Bakteri ya da radyasyon içeren toz, kir, su ve diğer sıvılar kaplanmış yüzeye aslında hiç temas etmediği için bakteri ve radyasyon büyük oranda azaltılmış ya da elenmiş olmakla birlikte steril olması gereken yüzeylerde temizlenmesi son derece kolaydır.

Kendi Kendini Temizler (Self-Cleaning)

Ultra-Ever Dry kirli suyu ve yoğun yağları ittiği ve üatünden akıttığı için temiz ve neredeyse bakterisiz kalır. Toz, kir ya da diğer moleküller kaplanmış süperhidrofobik yüzeye birikirse, hafif su püskürtme ya da üflenen hava tozu alır ve çıkarır.

Ürün Ömrünü Uzatır (Product Life-Extending)

Çoğu ürün nem, su, yağ ya da sürekli kullanımdan çok kirlendiği için etkinliğini yitirir. Çalışma eldivenleri, kişisel koruma ekipmanları, cıvatalar, somunlar  vb bütün ekipman ve maddeleri  nemden, pastan, sudan, kirden, buzlanmadan korumak ve temiz kalmalarını sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz. Daha temiz ve güvenli bir çalışma alanının yanı sıra paranızdan da tasarruf etmenizi sağlar.

 

GENEL TANIM:

Ultra-EverDry™SE 7.6.110 2 aşamalı olarak püskürtme yoluyla uygulanır. Kaplama sonra yaklşaık 1,5 mikron bir kat oluşturulur. İlk uygulamadan sonra 15 dakika bekletilir ve sonrasında son kat uygulanır.

Ürünümüz iç ve dış kullanımlar için uygundur. Ürünümüz çeşitli zor koşullar altında kullanıldığı alanda yüksek düzeyde su iticiliği ve yağ iticiliği sağlar. Ürünümüz aynı zamanda buzlanma ve paslanmaya karşıda son derece etkilidir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

Ürünümüz uygulandıktan sonra sert bir yüzey oluşturur. Bittiğinde neredeyse saydam beyaz bir görüntü ortaya çıkar. Ürünümüz yüzeyde nano boyutlu yoğun bir tabak oluşturur.

- Süperhidrofobik : Su ve benzeri sıvılar için çok kuvvetli iticilik

- Süperoleophobic : Rafine yağlar için çok kuvvetli iticilik

- Kimyasal Dayanım : Alkalin ve asitlerde : Mükemmel

-Petrol bazlılarda : İyi

- Aşınma Direnci : Orta

ÖNERİLERİMİZ :

Ahşap, metal, cam, ip ve kumaş, plastik, kauçuk ve kağıt ürünlerinde kullanılabilinir.

KISITLAMALAR :

- Aşırı aşınma ürün performansını azaltır.

- Süperhidrofobik etki solventler  ile  donuklaşacaktır.

ÜRÜN BİLGİSİ :

Basınç;

- Yaklaşık 30 cm derinlikteki su da aylarca kalabilir.

- Yaklaşık 300 cm derinlikteki su da 6 gün kalabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder