Samsung, Galaxy S4 için yayınlayacağı güncellemede, amiral gemisine bakın hangi özelliği ekleyecek!

Samsung, Galaxy S4 için yayınlayacağı güncellemede, amiral gemisine bakın hangi özelliği ekleyecek!

Samsung'un Galaxy S4 tanıtım kampanyasında sürekli vurguladığı konulardan biri de güvenlik. Sürekli olarak S4'ün güvenlik yönüne dikkat çeken firma, mevcut önlemleri yetersiz bulmuş olacak ki yeni bir ortaklığa imza attı.

Dizüstü bilgisayarlar için LoJack isimli bir güvenlik yazılımı üreten Absolute Software, Samsung ile işbirliğine gidiyor. İşbirliği çerçevesinde yapılacak ilk işlerden biri, Galaxy S4 aygıt yazılımına, bir güncelleme ile çalınma sonrası kurtarma sistemlerinin eklenmesi olacak. Android akıllı telefonlar için üretilecek olan LoJack yazılımı sadece Samsung telefonları destekleyecek. Samsung, amaçlarının, piyasadaki "en kapsamlı mobil güvenlik çözümünü sunmak" olduğu belirtiyor.

LoJack sadece çalınan telefonun yerin GPS üzerinden tespit etmekle kalmıyor, isteğe bağlı olarak telefondaki tüm içeriği silebiliyor. Yılda 29,99 dolar ödeyerek yazılıma abone olan kullanıcılar, telefonlarının çalınması durumunda yerini tespit edip geri getiren "kurtarma uzmanlarının" sunduğu hizmetten de faydalanabiliyor. Ancak telefonun kesin olarak kurtarılacağı konusunda bir garanti verilmiyor.

galaxy-S4-update (2)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder