Google Maps Navigasyon'a Bisiklet Desteği!

Google, pek çok ülkede kullanılamayan Navigasyon özelliğini Avrupa'da belli başlı ülkelere sunuyor. Bu ülkelerin bazılarına ise yeni bir destek daha sunuldu.


Android telefon kullanların çoğu, Google Maps ile gelen Navigasyon uygulamasının farkındadır. Google Maps altında çalışan Navigasyon sistemi, Türkiye'de maalesef çalışmıyor.

promo_google-navigasyon1369741444Şimdilik sınırlı ülkede çalışan sisteme yeni ülkeler de eklenmeye devam ediyor.Ayrıca Google tarafından destek alan mevcut ülkelere de yeni özellikler ekleniyor.

Google'ın son açıklamasına göre Avrupa'dan toplam 6 ülke, Google Maps Navigasyon yazılımına bisiklet desteğini de almış durumda.

Fransa, Almanya, İrlanda, Lüksemburg, Polonya ve Lihtenştayn'da kullanıma açılan Google Navigasyon bisiklet modu, Avrupa'lıların genelde en çok tercih ettiği taşıtlardan biri olan bisiklet seçeneğine göre yol seçenekleri ve haritaları oluşturma konusunda kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Kısaca artık yukarıdaki 6 ülkede, normal yaya ve taşıt gibi bisiklete göre de yol tarifi alabileceksiniz. Ayrıca kendinize internet üzerinden bir parkur da belirleyebilir, o alan içerisinde

gezmenizi de sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder