En İyi HDTV Araştırması

Biz CNET burada TV'ler çok gözden, ama aşağıdaki listeye sadece en iyi temsil eder. Bu genel puan sırasına göre düzenlenmiş en çok tavsiye modelleri, hangi türde olursa olsun, teknoloji, marka, veya boyutta toplar. Tasarımı, özellikleri, görüntü kalitesi ve değeri: Bu kümülatif derecelendirme önemli alanlarda biz oranı dikkate alınarak en yüksek puan olan TV gösterir. Bu liste yeterli herkes için, ancak, bu yüzden biz de teknolojisi türü, ekran boyutu ve görüntü kalitesi (En iyi 5) göre ayrılmış ek listeleri oluşturduk olmasını beklemeyin. Kriterleri sizin için en önemli Buna göre listelerden sola seçin.

Boyutuna göre değildir listelerinde, fiyatların serisi sadece bir boyutunu temsil eder. Diğer boyutları görmek için değerlendirme "Serisi bilgileri" bölümüne tıklama.

Ne kadar biz oranı TV ve CNET tarafından yorumlanan her 2012 TV güncelleştirilmiş bir, rakam-sadece sıralama için bu grafik kontrol. Açıklaması için buraya tıklayın 2013 model sadece nakliye başladı, ve biz onları gözden olarak bu listeler ekleyerek olacak.

Sonuç Aşşağıdaki Linkte

http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs/

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder