Asus, Computex'de ne gösterecek?

Yaklaşan Computex pek çok yeni ürüne gebe iken, Asus işini daha erkene aldı


772864042799400279


Asus şimdiye dek yaptığı ön-tanıtım ve heyecanlandıran reklamları ile "fazla açıklama yapmadan", büyük merak yaratmayı başarmış bir şirket oldu. Bu örneklere bir yenisi daha katıldı ve çok yakında duyuracağı ve pek çok kişiyi şaşırtacağını söylediği bir ürünü çıtlatıverdi. Şirketin resmi GooglePlus (Google+) sayfasından paylaştığı görsel, aynen daha önceki örneklerde olduğu gibi bilgi vermek konusunda oldukça ketum.

Firmanın paylaştığı bu fotoğraf parçası koyu bir zemin ve üstünde yine koyu bir disk'i içeriyor. İlk tahminler Asus'un yeni ürününün bir tür fitness yan ürünü, aksesuarı olacağı yönünde oldu. Zira şirket yaptığı bu teaser ile birlikte "sizi yerinizden kıpırdatacak" manasında bir cümle de kurdu. Bir diğer tahminse cihazın basit bir disc yazıcı ya da oynatıcı olacağı yönünde.Bu gizemli ürün yaklaşan Computex fuarında ortaya çıkacak.

Peki sizce neyle karşı karşıya olabiliriz?

1 yorum:

  1. maillots de foot...

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I've really loved browsing your blog posts. After all I'll be subscribing in your feed and I am hoping you write again soon!...

    YanıtlaSil